Wie ben ik?

Mijn naam is Mariel Houweling. Met ruim 20 jaar ervaring als ergotherapeut in revalidatiecentra en ziekenhuizen ken ik de zorg van binnen en van buiten. Mijn interesse in chronische pijn en burn-outs hebben mij tot veel scholing gebracht. Dit heeft geresulteerd in diplomering tot psychosomatisch ergotherapeut, Sounder sleeptrainer, ACT (Acceptance and Commitment Therapie) therapeut, en coachopleidingen met Nobco en EMCC accreditatie op senior practitioner niveau.

Allemaal leuk en aardig, maar…

Mijn passie ligt bij het coachen. Een passie die ik sinds 2018 om heb kunnen zetten naar mijn eigen praktijk; Heemcoaching. Mensen, met al hun persoonskenmerken, drijfveren en motieven, fascineren mij enorm. Ik ben graag een empathisch luisterend oor, een spiegel en een confronterende sparringpartner in één – met een sprankeltje humor om het luchtig te houden.

Het is mijn doel om samen met jou een manier te vinden om de kwaliteit van leven te maximaliseren. De kans om mezelf als coach te vestigen heeft me de mogelijkheid geboden om op een dieper level te ondersteunen bij problematiek dan een standaard (traditionele) ergotherapeut. Op die manier kan ik vele individuen helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van klachten. Mijn specialisme? Burn-out klachten, slaapproblemen en gezondheidsklachten.

Coaching in Heemstede en omgeving

Sinds 2018 is mijn praktijk Heemcoaching gevestigd in Heemstede. Je bent hier altijd welkom, maar als je liever online een gesprek voert is dat ook geen enkel probleem. Is het voor jou niet mogelijk om te reizen, maar woon je wel in de omgeving van Heemstede? Dan kom ik naar jou toe. Geef bij het maken van een afspraak gerust aan wat jouw voorkeur heeft.