Voor wie

Ik kan jou ondersteunen bij verschillende thema’s. Voel jij je niet direct verbonden met één van onderstaande thema’s, maar ben je wel benieuwd op welke manier wij gezamenlijk jouw klachten kunnen verlichten? Schroom dan niet om toch jouw vragen te stellen.

Expertises:

  • Life-events – Het verlies van een dierbare, plotselinge events op het werk of in je gezondheid. Het kan allemaal enorm hard aankomen en het is niet altijd gemakkelijk om hier in je eentje weer bovenop te komen. Hoe verplaats je van overlevingsmodus naar een modus waarbij je rust hebt in je hoofd en lijf? Ik help je hier graag bij.
  • Vermoeidheid & Slaapproblemen – Het klinkt misschien niet altijd even logisch, maar vermoeidheid kan juist weer leiden tot slaapproblemen. Een cirkel waar je liever niet in terecht komt. Een betere vraag is echter; hoe kom je er weer uit? Deze vraag pakken we samen aan.
  • Hoofdpijn & Nek- en schouderklachten – Fysieke pijn kan verschillende oorzaken hebben, maar heeft in bijna alle gevallen een behoorlijke invloed op jouw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk om te ontdekken waar de klachten vandaan komen en hoe we deze kunnen verminderen of zelfs wegnemen.
  • Overprikkeling, hersenletsel & beroerte – Eén van de heftigste gebeurtenissen is als jij het gevoel hebt controle te verliezen over lichaam en/of geest. Samen kijken we naar de beste manier om hier mee om te gaan.
  • Stress & Spanningsklachten – Een constant gevoel van stress of spanning is erg vervelend. Daarom kunnen we kijken naar de juiste manier om meer rust voor jou te creëren.
  • Pijnklachten & Chronische pijn – Pijn kan een ontzettend grote invloed hebben op je leven. Werk, gezin en hobby; jouw activiteiten voelen misschien wel aan als ‘onhaalbaar’. Ik ga voor jou op zoek naar de reden achter de pijn en mogelijkheden om de pijn voor jou te verlichten.
  • Burn-out & Overspannenheid – Een fase waar je in het huidige leven al snel kunt belanden. Het leven kan hierdoor ontzettend zwaar aanvoelen. Ondersteuning tijdens het herstelproces en de opbouw van de dagelijkse activiteiten kan dan erg fijn zijn.

Coaching in Heemstede en omgeving

Sinds 2018 is mijn praktijk Heemcoaching gevestigd in Heemstede. Je bent hier altijd welkom, maar als je liever online een gesprek voert is dat ook geen enkel probleem. Is het voor jou niet mogelijk om te reizen, maar woon je wel in de omgeving van Heemstede? Dan kom ik naar jou toe. Geef bij het maken van een afspraak gerust aan wat jouw voorkeur heeft.